Alcatel Reparatie

Bij Phonebase in Heusden-Zolder voeren wij alle reparaties voor de Alcatel uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Alcatel uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Alcatel krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Alcatel direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Heusden-Zolder of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Alcatel apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Alcatel Alcatel niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Alcatel kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Alcatel reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Alcatel Alcatel voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Alcatel Alcatel.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Alcatel Alcatel direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Alcatel kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Heusden-Zolder.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Alcatel Alcatel? Dan bent u bij Phonebase te Heusden-Zolder op het juiste adres!