Samsung Galaxy Tablet Reparatie

Is uw Samsung Galaxy Tablet aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Phonebase te Heusden-Zolder bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Samsung Galaxy Tablet. De meeste reparaties voor de Samsung Galaxy Tablet voeren wij binnen 1 uur voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Samsung Galaxy Tablet ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Samsung Galaxy Tablet natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Samsung Galaxy Tablet geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Samsung Galaxy Tablet niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Samsung kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Samsung reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Samsung Galaxy Tablet voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Samsung Galaxy Tablet.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Samsung Galaxy Tablet direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Samsung kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Heusden-Zolder.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Samsung Galaxy Tablet? Dan bent u bij Phonebase te Heusden-Zolder op het juiste adres!